Čo (nielen) pod stromček? Nové tričká CityZen® s originálnou potlačou

Čo (nielen) pod stromček? Nové tričká CityZen® s originálnou potlačou

9. novembra 2021, Nové tričká, CityZen®, potlače, dámske tričká, pánske tričká

Sponzorovanej odkazy:

Škvrny od potu na tričkách českej značky šikovného oblečenia CityZen neuvidíte nikdy. Zato potlače áno! Teda zatiaľ iba v novej limitovanej kolekcii.

Pre ženy a dievčatá sú k dispozícii tričká s anjelom so srdcom na pravom mieste v rebelskej čiernej aj romantickej ružovej farbe. Pre mužov zase tematické tričko s vianočnými guľami v bielom a modrom prevedení. A pre oba so spoločnými štrikovanými potlačami. Symbolické prepletenie rovnakých motívov na červenom dámskom a modrom pánskom tričku CityZen je skvelým tipom na vianočný darček pre zamilovaný pár.

Jedinečné tričká

Neprepotiteľné tričká CityZen sú ušité z prémiovej bavlny, v dámskom prevedení v kombinácii s elastanom, takže sú perfektne priedušné a pristanú každej postave. Unikátne vlastnosti tričiek a ďalšieho oblečenia CityZen sú dané špeciálnou úpravou materiálu.

Vonkajšia strana je vďaka hydrofóbnej úprave chránená proti škvrnám a špine. Kvapaliny po tričku voľne stečú a nezanechajú stopu. Vnútorná strana silne saje, absorbuje vlhkosť a rozvádza ju do veľkej plochy. Tým zaisťuje odparenie telesnej vlhkosti cez pleteninu von, prepotené tričko preto rýchlo uschne a nechladí.

Kombinácia týchto efektov zaručuje príjemný pocit pri nosení, znižuje zápach a poskytuje tričku jeho najväčšiu výhodu – mokré škvrny po potení zvonku nie sú vidieť.

O značke CityZen®

Značka CityZen® sídli v Chrudimi, všetky svoje produkty šije v Českej republike a s maximálnym rešpektom k prírode. Prvé tričká CityZen® sa predali pred Vianocami 2018, v roku 2019 prišlo prestížne ocenenie Start-up roku, nasledovalo sťahovanie do väčších priestorov, raketový rast výroby, predaja a tržieb. Unikátne tričká a ďalšie oblečenie značky, na ktorom nie je vidieť pot, odolá špine a znižuje telesný zápach, sú vyrobené z bavlny prémiovej kvality.

Materiál je upravený špeciálnou technológiou, ktorú CityZen® vyvinul a používa ako jediný na svete. Kompletný sortiment CityZen® pre ženy, mužov aj deti je v predaji v ich e-shope https://www.cityzenwear.cz/ , ktorý získal Cenu popularity (kategória Móda a doplnky) v súťaži ShopRoku 2020.

Zdroj info a foto: Iveta a Lucia – 2media.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.