Značka Alife v zľavách!

Značka Alife v zľavách!

31. decembra 2021, značka Alife, Queens.cz, Alife, tričká, mikina, parka, čiapka

Sponzorovanej odkazy:

Značka Alife nie je u nás až taká známa. Na e-shope Queens ale patrí k skalným značkám. A práve teraz ponúka Alife svoje produkty so zľavou 61%! Vyberiete si aj vy?

Alife je, keď…

Alife je kultovka. Síce u nás menej známa ako napríklad Puma, Adidas, alebo Nike, ale je to kultovka. Patrí k americkému lifestyle brandu, ktorý sa na trhu pohybuje už viac ako dvadsať rokov. Za tú dobu si získal big okruh fanúšikov, ktorí kúsky Alife nosia.

Sú známi nielen v USA, ale po celom svete. Pôvodne to bola len malá kreatívna dielňa, kde vznikali originálne a progresívne kúsky oblečenia. Postupne sa ale rozrastal až je z neho cool streetwearový butik, preslávený vycibreným vkusom a kolaboráciami z najrôznejšími značkami ako Nike, Reebok, adidas, New Balance, Saucony, Timberland, ASICS, Lacoste, Dickies, Kangol atď.

Alife Nylon Parka

Čierna vetrovková bunda s ľahkou konštrukciou a dlhším strihom od značky Alife je konštruovaná z vode aj vetru odolného nylonu, ktorý ťa ochráni pred nepriazňou počasia 24/7. Tento kúsok je doplnený podšívkou zo sieťoviny, krytým zipsom, priestrannou kapucňou a logom na prednej časti. Bunda má dlhší strih, zapínanie na zips, kapucňu so sťahovaním, dve predné vrecká, pružné manžety okolo lemu rukávov a lem bundy so sťahovaním. Z pôvodných 274 € cena klesla na 107 € .

Alife Alife Collegiate Hoodie

Pánska tmavo zelená lifestyle mikina cez hlavu s logom na hrudi od značky Alife, je vyrobená z prémiovej bavlny, v ktorej sa snúbi komfort s mechanickou odolnosťou, takže si môžeš byť istý, že vám tento kúsok vydrží na niekoľko sezón dopredu. Mikina má klokanie vrecko, priestrannú kapucňu a pružné manžety. Vyjde na 47 € po zľave zo 184 €.

Alife 2Tone Bubble Graphic Tee

Čierne lifestyle tričko s bubble zlatou potlačou a logom od značky Alife, je z prémiovej bavlny. Má dlhú životnosť, pohodlný strih a krátke rukávy. Kúpite za 26 € z pôvodných 66 €.

Alife Collegiate Beanie

Vysoká čiapka s vyhrnutým lemom od značky Alife vo svetlo béžovom prevedení s čiernobielym nápisom na prednej časti. Má vyhrnutý lem a logo na prednej časti. Je vyrobená zo 100% akrylu. Kúpite ju za 20,90 € z pôvodných 59,90 €. V ponuke v béžovej, tmavo zelenej a čiernej farbe.

Nevybrali ste si? Nevadí! Na Queens.cz nájdete ďalšie Alife kúsky !

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.