Levis na jar/leto 2022: pohodlie so štýlom

Levis na jar/leto 2022: pohodlie so štýlom

27. januára 2022, Levis, kolekcia jar/leto 2022, pohodlie, štýl

Sponzorovanej odkazy:

Na čo sa v tomto roku s číslovkou 2022 tešíte najviac? Aj keď je predpovedanie budúcnosti riskantná disciplína, je dobré sa odraziť od toho, čo nové sme sa naučili a čo by sme od budúcich mesiacov chceli. Nevieme, čo je to u vás, ale vieme, čo je to u značky Levis !

Pre značku Levis sa sezóna jar/leto 2022 nesie jasne v radostnej vízii chvíľok strávených spolu a v pohodlnom opojení z tichého rozjímania v pokoji domova. Oboje si užijete dosýta vďaka kombinácii pohodlných strihov a príjemných látok spojených s nenútenou sofistikovanosťou, ktorá funguje ako doma, tak aj vonku.

Jar a leto optimisticky

Farebnosť jarno-letných kolekcií navodzuje optimizmus a tešenie sa na momenty, s ktorými prežijete oblečenie v nových kolekciách Levis. A to už stojí za úvahu. Urobte si tento rok príjemný a pohodový, ako to len ide! Napríklad so značkou Levis!

Pohodlný štýl

Tonalita a výrečný štýl novej sezóny v značke Levis čerpajú zo 70. rokov, ale so silnou prímesou estetiky rokov deväťdesiatych. Tie pridali strihom uvoľnenosť, ktorá hovorí jasným životným postojom. Celá kolekcia jar/leto 2022 kladie silný dôraz na Levis dedičstvo.

Dámska kolekcia

Hlavnou inšpiráciou pre dámsku kolekciu sú múdro zladené neformálne kúsky, ktoré si možno užiť doma aj počas všetkého, čo ponúka život vonku. Po dlhom období doma je načase vyniesť domácu pohodu aj von.

Zatiaľ čo topy sa túto sezónu trochu zmenšia a odhalia viac kože, spodné časti modelov majú voľnejšie strihy, ako by sa džínsy snažili tak trochu odlepiť od kože. Presne tak, ako sa nosili v 90. rokoch.

Populárny high-low prístup, ktorý kombinuje nenútenosť s vycibrenou módou, sa prelína celou kolekciou jar/leto 2022. Snúbi krásu so slobodou sebavyjadrenia.

Najväčšou novinkou Levis kolekcie pre ženy je nová interpretácia slávnych 501 džínsov z 90. rokov. Nové 501 sú oproti tradičnému modelu voľnejšie v okolí bokov a v nohaviciach bez toho, aby boli neforemné. Na tele si sadnú ľahko pod pásom a ponúknu možnosť si ich buď ľahko vytiahnuť hore, alebo naopak dole. Záleží iba na vás. Sú k dispozícii v niekoľkých opraných odtieňoch, ktoré im dodáva vintage kúzlo. Nové 501 sú stelesnením všetkého, čím boli džínsy v 90. rokoch cool.

Jarná kolekcia pre rok 2022 ponúkne aj širšiu ponuku teplákov z radu Levis Red Tab, a to pre mužov aj ženy. Predstavte si ultimátnu pohodlnosť, z ktorej sa nemusíte vyzliecť pred odchodom von, ale môžete v nej sebavedome zostať aj na prechádzke. Rad je ušitý z veľmi jemnej francúzskej froté terry tkaniny, ktorá má vysokú gramáž, a je farbená ako celok aj po ušití. Siluety teplákových súprav sú ľahko oversized a ponúkajú maximálny komfort a pocit slobody.

Pánska kolekcia

Pánska kolekcia na jar 2022 sa sústredí na objavovanie priesečníkov módy a funkčného oblečenia s dôrazom na uvoľnenejšie a neformálne strihy. Hlavnou inšpiráciou je módny odkaz 80. a 90. rokov. Ten symbolizujú väčšie tričká doplňujúce 501 ® džínsy, alebo ešte voľnejšie a plandavejšie nohavice. Štýl, ktorý poznáme dobre z minulosti, je ale prenesený do súčasnosti, aby vytvoril niečo jedinečné a aktuálne.

Pre pánsky Levis šatník je veľmi dôležitým prvkom všestrannosť. Tú zaisťuje široká škála džínsov, populárnych Chino nohavíc a rozšírený rad Levis Red Tab teplákoviek. Popri klasických Levis 501® a 501® '93 sa túto sezónu dočkáme aj reinterpretácie pánskych zúžených 501® Taper. Denimové farebné úpravy nadväzujú na 80. a 90. roky s niekoľkými svetlomodrými odtieňmi, ktoré pripomínajú denne nosené džínsy. Jednoducho tie, ktoré nemôžete prestať nosiť, pretože nepoznáte žiadne lepšie.

Okrem džínsov sa dočkáme aj rozšírenia radu Levis XX Chino o modely Slim Taper, Standard Taper, Relaxed Taper a Classic Straight. Všetky s farebným zakončením, ktoré nestarnu – naopak čím dlhšie ich nosíte, tým lepšie vyzerajú. Ide o jeden z najvariabil­nejších radov nohavíc, ktoré sú štýlové a súčasne extrémne pohodlné. Presne na pol cesty medzi džínsovinou a teplákmi. Dohromady s teplákovým radom tvorí základ flexibilne kombinovateľného šatníka vrátane Red Tab Sweats noviniek, ako sú napríklad široké tepláky bez zúženia pri členku v dlhej aj krátkej verzii.

Levis Fresh

Udržateľnosť je pre Levis jednou z najdôležitejších tém. Sústredí sa na hľadanie nových technologických možností, ktoré by pri výrobe znížili objem chemikálií. Preto je ďalším prirodzeným krokom dôraz na používanie prírodných farbív a šetrnejších farbiacich metód, ktoré v novej sezóne stelesňuje kolekcia Levis Fresh.

Tá so svojim názvom inšpirovala Levis kolekciou zo 70. rokov, ktorá sa volala Fresh Produce. Využíva na farbenie novú techniku s pomocou prírodných farbív, ktoré kúzlia pastelové odtiene oranžovej, levanduľovej, ružovej a žltej. Z takto farbených látok vznikla kolekcia tričiek, nohavíc a doplnkov, ktoré tvoria novú jarnú Fresh kolekciu.

Zdroj foto: Levis

Zdroj info: Daniela Stára Hannová – Friendly Friends

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.