Prevetrajte jesenný šatník so značkou KiK!

Prevetrajte jesenný šatník so značkou KiK!

21. novembra 2016, KiK, dámska móda, pánska móda, detská móda, šatník, outfit, oblečenie, odevy, jesenné kolekcie, bundy

Sponzorovanej odkazy:

Ako sa obliecť do sychravého jesenného počasia? Inšpirujte sa v predajniach módneho reťazca KiK, ktorý predstavuje novú kolekciu. Má rez. Prevetrajte si šatník!

Na blížiace sa chladné dni rozhodne nezabúda KiK sa svojou novou módnou kolekciou, ktorá sa dá charakterizovať ako športovo elegantná móda pre všetky vekové kategórie. Pekné a funkčné. Neveríte, že tieto slová idú dohromady? Kik v najnovšej kolekcii prináša štýlové oblečenie, ktoré je nielen praktické, ale budete v ňom vyzerať skvele! Módnym trendom podlieha nielen bežná konfekcia, ale aj športová móda. Dávno tiež neplatí, že športové oblečenie je určené výlučne na športové aktivity. Funkčné oblečenie môže skvelo poslúžiť aj na bežné nosenie do práce i spoločnosti.

Dámy

Bez správnej bundy sa v chladnom počasí nezaobídete. Siahnite po kvalitnej softshellovke s bezpečnostnými reflexnými prvkami, ktoré oceníte najmä po zotmení. Táto bunda je naozaj viacúčelová, využijete ju ako do lesa, tak na bežné pochôdzky. K dostaniu je aj pre bacuľky, ktorým veľmi pristane.

Módne vesty

Na prvý pohľad nenápadný kúsok oblečenia, ktorý však dokáže s vaším oufitom divy. Vestičku využijete ako v lete, tak v zime. Módne sú tie perové, ktoré zahrejú. Pod vestu oblečte teplý, vlnený sveter, ktorý sa razom stane vašim najlepším spoločníkom a pomôže vám s bojom proti chladným, jesenným ránam.

Zamerané na pánov

Funkčná móda je neoddeliteľnou súčasťou všetkých outdorových športov a aktivít najmä pre mužov. Aj pánska obdoba sotshellových búnd je nadčasovým kúskom, ktorý je prepracovanou kombináciou funkčnosti a dizajnu. KiK softshellovka 3v1 je celoročným typom, ktorý sa hodí pre všemožné aktivity. Vonkajší plášť je z nepremokavého a priedušného materiálu, ktorý vás ochráni pred nástrahami počasia, vonkajšia časť vás zahreje.

Pre tých najmenších

Kik myslí aj na tých najmenších. KiK pre deti je módou farebnou a cenovo výhodnou. Kúpte pre vašich najmilších novú bundičku, ktorá bude mať najmodernejší dizajn. Preverená kvalita zabezpečí pohodlné nosenie pre ešte pohodlnejšie hranie. Bunda má v sebe ďalšie, odopínacie vrstvy, čo je veľmi praktické. Vedzte, že ju deti budú rady nosiť.

A v čom vyrazí von vaša rodina? Buďte na jeseň cool a nemrznite!

Foto: KiK, Flicker

Sponzorovanej odkazy: