"Stars in Heaven" od Gellnera získalo ocenenie IJDE

"Stars in Heaven" od Gellnera získalo ocenenie IJDE

29. mája 2019, "Stars in Heaven", prsteň, Gellner, ocenenie IJDE

Sponzorovanej odkazy:

Rodinná šperkárska firma Gellner, ktorá exkluzívne dostanete v klenotníctvach Halada, získala prestížne ocenenie International Jewellery Design Excellence (IJDE) 2019.

Prsteň „Stars in Heaven“ dostal vďaka svojmu pozoruhodnému dizajnu „Aesthetic Award“, jednu zo štyroch cien tejto udalosti. Podmienkou účasti v týchto prestížnych cenách je predchádzajúca výhra šperku v inej súťaži.

náušnice Stars in Heavennáušnice Stars in Heaven

Prsteň Stars in Heaven do súťaže kvalifikovalo víťazstvo v Inhorgenta Award 2018 v kategórii „Fashion Jewelry Brand of the Year“.

väčší prsteň Stars in Heavenväčší prsteň Stars in Heaven

Prsteň je inšpirovaný nočnou hviezdnou oblohou a rovnako ako ona Stars in Heaven priťahuje všetky pohľady. Čierna nerezová oceľ v kombinácii s 18karátovým ružovým zlatom a perlou je výtvorom dizajnéra Michaela Weggenmanna.

menší prsteň Stars in Heavenmenší prsteň Stars in Heaven

Stars in Heaven

  • cena menšieho prsteňa: 1076 €
  • cena väčšieho prsteňa: 1780 €

O značke Gellner

Ich motto znie: „Šperk má priniesť radosť a podčiarknuť individualitu ženy“. Láska ku kultivovaným perlám a fascinácia s ich magickou krásou stáli pri zrode rodinného klenotníctva Gellner. Heinz a Tove Gellner začali vyrábať perlové šperky v roku 1967 a v rodinných stopách dnes hrdo pokračuje ich syn Jörg. S rovnakou vášňou, nadšením pre výrobu šperkov aj vycibreným vkusom. Klenoty Gellner sú klasicky elegantné aj hravo moderné, minimalisticky jednoduché aj honosne veľkolepé. Svoj vysnívaný šperk si tu vyberie každý.

"Pravá krása pochádza zvnútra. Naše perly sú toho jasným dôkazom. A naším poslaním je týmto kráskam postaviť to najlepšie pódium. "Jörg Gellner.

ďalšie šperky Gellner – prsteň s perlouďalšie šperky Gellner – prsteň s perlou

Každá perla je unikátna a ich kvalitu dokážu spoľahlivo odhaliť len skúsení odborníci. Jörg Gellner starostlivo vyberá perly pre svoje šperky na tých najprestížnejších miestach a jeho požiadavky na kvalitu kultivovaných perál sú veľmi prísne. Iba tak môžu vznikať očarujúce kolekcie neodolateľných perlových šperkov, ktoré si obľúbili ľudia z celého sveta.

Vďaka dlhotrvajúcim a osobným vzťahom s poprednými farmármi značka nakupuje exkluzívne a vzácne kusy. Príkladom sú výnimočne vzácne perly z Fidži, Justin Hunters Pearls. Justin Hunter každoročne zberá len asi 25.000 pestovaných perličiek, a preto sú tieto perly jedny z najvzácnejších na svete.

krása od Gellner – prsteň s kameňmikrása od Gellner – prsteň s kameňmi

Pestovanie kultivovaných perál Fidži je veľmi ťažké a zložité. Stojí však za to: farebné spektrum sa pohybuje od tmavo zelených a bronzovo hnedých až po kovové modré a teplé baklažánové odtiene. Toto impozantné farebné portfólio ich odlišuje od iných typov perál. Kultivované perly Fidži sa pestujú vo vnútri ustrice Pinctada margaritifera. Tie, ktoré žne J. Hunter Pearls, sa vyznačujú veľmi silnou vrstvou perlete a rovnomernými povrchovými štruktúrami. Priemerná veľkosť pestovanej perly Fidži je 10,5 milimetrov. Tieto perly dostanete výhradne v spoločnosti Gellner.

Kolekcia šperkov Gellner spája klasický štýl s modernými trendmi a harmonicky snúbia jemné kultivované perly s módnym dizajnom. Vo svojich šperkoch využíva perly, diamanty a drahé kovy. Gellner exkluzívne dostanete v klenotníctvach Halada.

Zdroj foto: Gellner

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a šperky a hodinky.