ALOve Ilúzia: kolekcia na ruku s pridanou hodnotou

ALOve Ilúzia: kolekcia na ruku s pridanou hodnotou

14. júla 2020, náramok, šperk, ALOve, ALOve Ilúzia, Bára Nesvadbová

Sponzorovanej odkazy:

Známa spisovateľka úspešných románov Bára Nesvadbová sa venuje radu charitatívnych projektov. Je zakladateľkou nadačného fondu Be Charity, ktorý pomáha najmä postihnutým deťom. Práve preto sa spojila s českou klenotníckou značkou ALOve, ktorá je už 4 roky sesterskou značkou najväčšej českej klenotníckej značky ALO diamonds a navrhla kolekciu náramkov ALOve Ilúzia by Bára Nesvadbová.

tvorba náramkutvorba náramku

Náramky tvoria srdiečka z bieleho, ružového a zo žltého zlata. Náramok s červenou šnúrkou sa volá Vášeň, s čiernou šnúrkou Túžba a s bielou Láska. Cena náramku je 163 €. Zakúpením náramku pomáhate statočnému dievčatku Leonke Plintovej na ceste k zdraviu. Poputuje k nej 50% z ceny náramku.

Bára Nesvadbová – náramok je na sveteBára Nesvadbová – náramok je na svete

"Šperky ALOve sprevádzajú našich klientov počas ich dôležitých životných okamihov… narodenín, promócií, výročí… Som nesmierne šťastný, že teraz môžu nielen priniesť radosť, ale aj naozaj pomôcť potrebným. Osobne si myslím, že kolekcia Ilúzia by Bára Nesvadbová bude vďaka svojmu modernému a trendovému dizajnu patriť medzi tie najúspešnejšie a vyberie pre Leonku čo najviac. "Hovorí Alojz Ryšavý, majiteľ a zakladateľ značiek ALOve a ALO diamonds.

Leonka PlintováLeonka Plintová

"Je toľko charitatívnych organizácií, som z celého srdca vďačná, že pán Ryšavý dôveruje nám. Príbeh Leonka je nielen dojímavý, on obsahuje obrovskú nádej. Nádej, že jej dokážeme zmeniť osud. Myslím, že by bolo viac než krásne, keby jeden jediný šperk pôvodnej českej značky pomohol dievčatku, ktorá si na začiatku od Osudu nevybrala tú najlepšiu kartu. " dodáva Bára Nesvadbová. Leona Plintová sa narodila 10. apríla 2014 extrémne predčasne, presne v 23. týždni tehotenstva. Jej pôrodná váha bola 550 gramov. Deti takto predčasne narodené majú pramalú šancu na prežitie.

náramok Láskanáramok Láska

Boj o život a zdravie

Leonka svoj boj o prežitie vyhrala, ale čo sa jej zdravia týka, to vyhrané nemá. Má diagnostikovanú detskú mozgovú obrnu a spastickú diparézu. S jej predčasným narodením súviselo mnoho komplikácií, najzávažnejšie bolo krvácanie do ľavej časti mozgu. Krvácanie zanechalo na mozgu jazvy, a tým aj spôsobilo motorické problémy.

náramok Túžbanáramok Túžba

Lekárske verdikty

Prognózy lekárov zneli – mentálne postihnutý ležiak. S tým sa však babička Leonky nemienila zmieriť a za pomoci cvičení a rôznych rehabilitácií Leonka začína pomaly chodiť s barličkami. Zlepšuje sa aj jej mentálna stránka, kedy Leonka vďaka cvičeniu začala pekne hovoriť, hovoriť básničky, spievať pesničky a dokáže krásne komunikovať.

náramok Vášeňnáramok Vášeň

„Môj cieľ a veľké prianie je, aby Leonka začala chodiť. Vo svojom veku už vníma, že je NIEČO inak, že ostatné deti behajú a ona sa na ne len smutne pozerá z kočíka. Už sama niekoľkokrát predniesla vetu "Ja neviem chodiť“. Trhá mi to srdce a urobím všetko preto, aby som túto situáciu zmenila. Pomocou svojej silnej vôle a odhodlania, a hlavne vďaka trpezlivosti a snahe Leonke verím, že sa tých prvých krôčikov raz dočkáme! Pomôžme spoločne Leonke urobiť ten prvý krôčik! Druhý, tretí… Pomôžme jej behať s ostatnými deťmi! Ďakujem! "Hovorí Marcela Plintová, babička Leonky.

Náramky môžete zakúpiť v butikoch ALOve , alebo v e-shope ALOve.cz .

Zdroj foto: ALOve

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Mischa Pavlačková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, šperky a hodinky, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.