Choďte s trendmi a kúpte si kúsky z uni kolekcie Fusakle!

Choďte s trendmi a kúpte si kúsky z uni kolekcie Fusakle!

7. novembra 2020, ponožky, Fusakle, Československo, česká značka, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Nedávno sme si pripomenuli vznik samostatného Československa. Pokiaľ na túto dobu radi s nostalgiou spomínate, najskôr vaše srdce poteší nová kolekcia ponožiek obľúbenej značky Fusakle. Tá sa zamerala na významné miesta oboch krajín a preniesla ich na svoje ponožky aj tričká.

Z Karlovho mosta až do Košíc

Prejsť sa po Karlovom moste, vidieť Staromestský orloj, aspoň raz sa vyšplhať na Sněžku – to sú ikonické miesta, ktoré si aspoň raz v živote praje navštíviť snáď každý Čech. Na Slovensku je to potom Michalská veža, Spišský hrad, Košice či Bratislavský hrad. Ak aj pre vás majú tieto miesta zvláštny význam, prečo si ich nepripomínať aj na ponožkách? "Sme česko-slovenská značka a vychádzame z našich reálií. Navyše nechceme predávať len ponožky, ale chceme prostredníctvom nich oznamovať nejakú informáciu, posolstvo. Preto táto kolekcia čerpá práve z charakteris­tických miest našich krajín – na jednej strane, aby sme podporili vzťah k miestu, kde žijeme, a na druhej strane, aby sme ostatným ukázali, aké pekné a dôležité miesta tu máme a navzájom ich v oboch krajinách predstavili, "hovorí ku kolekcii Ján Angus, zakladateľ značky Fusakle.

Darček (nielen) pre vlastenca

Najnovší výrobok tvorcov „fusaklí“ je ako vždy plný farieb, nápadov a hravosti. Jednotlivé miesta sú stvárnené originálne a skvele ich dopĺňajú aj neodmysliteľné osobnosti na čele s naším Krakonošom. Kolekcia česko-slovenských ponožiek je zaujímavá aj vzhľadom k blížiacim sa Vianociam. Že by bol darček pre dedka vybraný tak rýchlo? Značka Fusakle myslela aj na tento variant a tak sú súčasťou kolekcie aj originálne darčekové tuby a konzervy, ktoré zdobia názvy a obrázky z oboch hlavných miest. Radosť urobí tiež darčeková škatuľka Praha s najvýznamnejšími stavbami z našej metropoly a prihodiť k nej môžete napríklad aj jedno z tričiek.

Foto: Fusakle

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii doplnky.