Jedinečná kolekcia Puma s liečivými kryštálmi je tu!

Jedinečná kolekcia Puma s liečivými kryštálmi je tu!

17. februára 2022,

Sponzorovanej odkazy:

Premýšľate, ako byť na jar originálny a neviete, kde vziať inšpiráciu? Inšpirujte sa novou kolekciou Crystal Galaxy od značky Puma a nechajte vyniknúť svoju ženskosť!

Nová kolekcia Crystal Galaxy je určená ženám, ktoré inšpirujú svoje okolie pozitívnym prístupom. Inšpiráciu čerpá z každodenného života a prirodzených vlastností kryštálov, ktoré pomáhajú na posilnenie inšpirácie a liečenie sveta okolo nás.

Kolekcia Crystal Galaxy

Ucelená kolekcia prináša obuv, oblečenie a doplnky s dizajnom inšpirovaným farbami kryštálov. Obuv zdobia prvky drahých kameňov, ktoré dodávajú nositeľke tú správnu kryštalickú energiu na cestách. Môžete si vybrať obuv podľa energie, ktorú chcete vniesť do svojho života.

Vyberte si svoj kryštál!

  • Ruženín – symbolizuje mier, lásku a priateľstvo, nájdete ho na modeloch Mirage Sport, Wild Rider Unfold a Cruise Rider.
  • Amazonit – symbolizuje pokoj a pohodu, nachádza sa na modeli Mayze.
  • Citrín – symbolizuje šťastie a hojnosť, nachádza sa na topánke Suede Mayu.
  • Karneol – podporuje kreativitu a sebadôveru, nachádza sa na modeli Muse X5.

Synergia grafických detailov na oblečení s trblietavými prvkami zvýrazňuje a posúva každodenné outfity do vyššej dimenzie. Uvidíte v úplne novej capsule kolekcii Crystal Galaxy. Vybrané produkty z kolekcie budú k dispozícii v predajniach Bibloo, UranStore, Queens, Espace, A3CoOol a Vemze počas februára a marca 2022.

Kampaň ku capsule kolekcii

Snímky kampane boli zhotovené spoločne s olympijskou šprintérkou Imani-Larou Lansiquot v rámci platformy Puma She Moves Us, ktorá reprezentuje silné a emancipované ženy. Hoci anglická šprintérka Imani-Larou Lansiquot tvrdo trénuje, stále zostáva cieľavedomá a radostná, čím dokonale stelesňuje posolstvo kolekcie aj platformy She Moves Us.

O značke Puma

Puma je jednou z popredných svetových športových značiek, ktorá navrhuje, vyvíja, predáva a propaguje obuv, oblečenie a doplnky. Už viac ako 70 rokov Puma neúnavne posúva šport a kultúru vpred vytváraním rýchlych produktov pre najrýchlejších športovcov sveta.

Značka Puma ponúka produkty zamerané na výkon a životný štýl inšpirovaný športom v kategóriách, ako je futbal, beh a tréning, basketbal, golf a motoršport. Spolupracuje s renomovanými návrhármi a značkami, aby preniesla športové vplyvy do streetovej kultúry a módy.

Skupina Puma vlastnej značky Puma, Cobra Golf a stichd. Spoločnosť predáva svoje výrobky vo viac ako 120 krajinách, zamestnáva viac ako 16 000 ľudí po celom svete a sídli v Herzogenaurachu/Ne­mecku. Viac na Puma.cz.

Zdroj foto a info: Lucia Fialíková – Bison & Rose, sr o.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.