Prstene a kabelky pre každodenný vzhľad, ktoré nikdy nevyjdú z módy

Prstene a kabelky pre každodenný vzhľad, ktoré nikdy nevyjdú z módy

9. októbra 2024,

Cesta do práce, obchodné rokovania alebo stretnutia s priateľmi, návšteva kozmetického salónu alebo sprevádzanie dieťaťa k tvorivým aktivitám: jednoduché každodenné starosti, ktoré vypĺňajú hlavný čas života. Skutočnú ženskosť vždy zdôrazňuje estetika zdržanlivej elegancie a racionálnej šetrnosti. Tieto doplnky a šperky sú vždy v móde.

Kabelky v klasickom štýle

Stredne veľký, lichobežníkový alebo obdĺžnikový tvar, s pohodlnými rukoväťami na prenášanie. Klasické kabelky (kabelka do ruky) dokonale ladia s elegantnými puzdrovými šatami, biznis nohavicovými kostýmami, jesennými pršiplášťami a kabátmi. Multifunkčná kabelka do ruky je vhodná pre vojenský, safari, výletný, preppy, kancelársky a ležérny štýl. Dobre zvolená monochromatická kabelka neutralizuje agresivitu leopardieho vzoru a zdôrazňuje bezchybný štýl tichého luxusu.

Bez ohľadu na módne rozmery by tieto kabelky mali byť súčasťou vášho šatníka:

  • modely s pevným puzdrom, jednou krátkou alebo dvoma rukoväťami strednej dĺžky;
  • tašky z mäkkej ekokože s jasnými tvarmi vytvorenými vďaka špeciálnemu strihu.

Kabelky s lakonickým dizajnom bez objemných vonkajších oddelení sú vždy relevantné. Na cestovné doklady a drobné peniaze môže byť na vonkajšej strane tela jedna alebo viac priehradiek na zips, ktoré sa však reliéfne zhodujú s telom tašky. Funkčným doplnkom kabelky je dlhý crossbody popruh pripevnený na karabínku.

Zlaté prstene a zásnubné prstene

Zásnubné prstene a zlaté prstene na zásnuby bez zbytočných slov charakterizujú postavenie ženy. Bez ohľadu na rodinný stav stojí za to doplniť denný obraz ozdobnými zlatými prsteňmi v minimalistic­kom štýle.

Pri výbere zlatých šperkov na pracovné dni by ste mali zvážiť jednoduché pravidlá funkčnosti a bezpečnosti:

  • všetky prvky krúžku alebo krúžku sú pevne upevnené; kameň, zapínanie, reliéfne vzory nelepia na oblečenie, neohrozujú tenké pančuchové nohavice, hodvábne a saténové blúzky, pletené svetre a džersejové šaty.

Pre neformálny vzhľad sú dôležité zlaté prstene s priehľadnými kameňmi: univerzálna dekorácia vhodná pre oblečenie akejkoľvek farby. Zlaté prsty s pastelovými kamienkami: topásy, akvamaríny, farebné zirkóny dobre ladia s každodenným oblečením. Pre fototyp sa vyberajú kamene bohatých modrých, zelených, červených a žltých odtieňov, berúc do úvahy farbu vlasov a očí, tón pleti.

Pre harmóniu doplnkov a šperkov by ste mali zvoliť rovnaký odtieň zlatého prsteňa a ozdobných prvkov kabelky.

Autorom článku je Petra Havlíková. Článok nájdete v kategórii doplnky.